Yoga til dig

Personlig yoga kan være et redskab, hvis du eksempelvis har brug for:

  • at sænke dit stressniveau
  • at tackle angstanfald
  • at mindske depression eller forebygge tilbagefald
  • at håndtere og mindske akutte eller kroniske smerter
  • at finde et supplement til fysisk (genop)træning

Individuelle sessioner

Yoga er for mig, for dig og for alle andre! Du må ikke lade dig skræmme af de billeder, du måske har set, af meget atletiske og smidige kroppe og tænke, at hvis du ikke i bogstaveligste forstand kan få benene på nakken, så er yoga ikke en mulighed for dig.

Jeg lærer dig, hvad yoga i sine oprindelige tanker er og kan – og det er meget mere end at ruste dig til fotoshoots.

Det handler om dig

Du kommer, som du er, med netop de udfordringer DU har. Vi taler os frem til, hvad der potentielt kan være de bedste redskaber for dig. Til sessionerne skal du bruge en yogamåtte, et tæppe og eventuelt en pude. Du kan medbringe dit eget eller låne af mig. Jeg lægger vægt på at skabe et rum og en atmosfære, der er rar for dig at være i.

Hjernens kemi

Som en del af dit individuelle program arbejder jeg blandt andet med hands-ons, hvilket vil sige, jeg hjælper dig dybere ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger ved at bruge mine hænder til at guide og støtte dig.

Hvis du lider af eksempelvis langvarig stress - eller blot ønsker at sænke dit daglige tempo - er der meget at hente i denne tilgang, ud over de fysiske fordele. Både yoga og berøring øger nemlig udskillelsen af hormonet oxytocin, som er et velvære-/lykkehormon. En kombination af disse to tiltag kan derfor forstærke hinanden i en positiv retning. Når niveauet af dette hormon øges, sænkes niveauet af kortisol – kroppens potentielt skadelige stresshormon.

Desuden vil du i dine sessioner møde frisættelsen af de øvrige gode og glade hormoner som endorfiner, dopamin, serotonin og melatonin, der alle er med til at bidrage til en følelse af en krop og et sind i balance.

Det er den tilgang, jeg betegner mindful yogaterapi.

Yoga er en vej til frihed. Ved en regelmæssig praksis kan vi befri os selv for frygt, ængstelse og ensomhed
– Indra Devi
Vestens kvindelige yogapioner

Stille Søndag

Jeg holder pt. pause fra afvikling af Stille Søndag. Kontakt mig for at høre om dine andre muligheder - det gælder også, hvis du skulle være ejer af et gavekort til dette hold.

Jeg guider dig igennem to timer, hvor du mærker dig selv via lette og håndgribelige åndedræts- og meditationsøvelser. Hensigten er, at du finder en tilstedeværelse, et nærvær og en ro, som du kan tage med dig hjem til familien og ind i den nye uge, der står for døren. Der vil ikke være fysisk udfordrende yoga på programmet.

Session én gang om måneden (hver den anden søndag). Tilmelding senest søndagen forinden. Minimum 2 deltagere.


Stilhed er ikke stille. Stilheden taler. Den taler med den mest kraftfulde stemme. Stilhed får ikke verden til at stå stille. Stilheden leder. Den leder med den største styrke
– Sri Chinmoy
Indisk meditationsmester