Mindful yogaterapi

Mindful yogaterapi kan hjælpe dig til at få mere overskud og glæde i hverdagen, finde klarhed og ro i tankerne, håndtere smerter, forebygge tilbagefald til depressioner, lindre angstlidelser og andre tilstande, hvor dit sind er på overarbejde.

Vi arbejder via kroppen i alle øvelserne. Men det kræver ikke svære fysiske udfoldelser at få udbytte af yogaens åndedrætsøvelser, afspændingsøvelser og meditationsøvelser. Yoga kan tilpasses alle niveauer, og vi finder ud af, hvad der passer bedst til lige netop dig.

Fyld dit sind op med nærvær, ro og glæde

Intentionen med Mind Full of Yoga er, at vi ved hjælp af yoga fylder dit sind op med nærvær, ro og glæde, frem for det der findes nu: negative og måske triste tanker; bekymringer; ærgrelser; bebrejdelser; meningsløshed; forventninger, der ikke er indfriet, og hvad der ellers kan være grunden til, at bølgerne i dit sind går højt.

Yogaen opøver din evne til selv at bestemme og være bevidst om, hvad du vil fokusere på, og du lærer at være til stede her og nu - du bliver mindful. Det er vejen til en tilværelse, hvor du forener dig med dig selv og det, du ikke kan ændre. "Yoga" betyder netop "at forene".

Krop og sind danner en kraftfuld synergieffekt i den yogapraksis, vi sammensætter til dig. Men vi snakker også om baggrunden for din situation og dine tanker omkring den, for filosofien bag yoga er en måde at analysere, anskue og leve livet på – i dag, i morgen og for altid.

Din personlige proces

Du vælger selv, hvor mange timer du vil bruge sammen med mig – du er ikke forpligtet til noget. Det kan være meget individuelt, hvornår du mærker effekten af vores indsats, alt efter hvor du befinder dig. Men at arbejde med sig selv er en proces, og du skal give dig selv tid og lov til at mærke roen og dermed din styrke vokse over en periode.Ord fejler i forsøget på at beskrive udbyttet af yoga
– du skal selv opleve det!
– B.K.S. Iyengar
Udvikler af Iyengar-yoga