Kalender

Fyld dit sind op med ro og glæde - og din krop med styrke og harmoni

Jeg tilbyder også yogahold og workshops. Dem kan du se i kalenderen her. Du tilmelder dig ved at sende mig en mail eller en sms. Du finder kontaktoplysningerne her.

Er der plads på holdet, kan du godt springe på undervejs, hvis du ikke nåede med fra starten. Da betaler du bare for de resterende gange.

Betingelser for holdundervisning:

 • Du tilmelder dig og betaler bindende for et færdigt forløb.
 • Jeg kan ikke tilbyde dig plads på et andet hold de gange, du eventuelt ikke kan deltage, men du må frit sende en anden i stedet for dig.
 • Der forekommer i nogle forløb undervisning på helligdage samt på skoleferie- og fridage. Disse er en del af forløbet.
 • I tilfælde af jeg må aflyse undervisningen pga. sygdom, får du naturligvis tilbudt en erstatningsgang - så vidt muligt på samme ugedag i umiddelbar forlængelse af forløbet. Du får ikke tilbagebetaling, selvom du ikke kan deltage ved erstatningsundervisningen, men du må meget gerne benytte dig af mit tilbud om at sende en anden. I kan da afregne indbyrdes.
 • Du deltager under dækning af din egen forsikring (- dette er også gældende for individuelle forløb).
 • Yin Yoga - 90 min.

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 24-02-2020 (18:45 - 20:15)

  Her møder du en meget langsom og dybdegående yogaform. Gennem arbejde med dit bindevæv i langholdte siddende og liggende stillinger finder du lethed og frihed i kroppen samt ro på hjerne og hjerte. Holdet er for alle, men er særligt velegnet til dig, der vil forebygge eller overvinde smerter eller stress. Der er god tid til individuelle vejledninger og hensyn undervejs. Medbring gerne et tæppe og en varm trøje, da du ligger meget stille, og kroppen bliver kold, når du begynder at slappe af og give slip. Pris for forløbet (uge 3-15, minus uge 7): 1200 kr. 

  Dynamisk Yoga - 75 min.

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 25-02-2020 (18:45 - 20:00)

  På dette hold møder du oprindelige yogastillinger og eksempler på meditation fra den klassiske hatha yoga. Dette kombinerer vi med moderne viden fra Fysio Flow om kroppens fysiologi og funktionalitet samt nervesystemets opbygning – det sker med inddragelse af gentagede bevægelser og stræk, der gør kroppen varm og bringer aktiviteten i nervesystemet ned. Vi medtager også principper fra ashtanga yoga, som giver dig genkendelige små serier af bevægelser, der er præcist koordineret med dit åndedræt og bringer fokus på både styrke, balance og smidighed. Du kan hver gang forvente at få varmen, men vi arbejder også med mere rolige elementer. Pris for forløbet (uge 3-15, minus uge 7): 960 kr. 

  Yin Yoga - 75 min.

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 25-02-2020 (20:15 - 21:30)

  Her møder du en meget langsom og dybdegående yogaform. Gennem arbejde med dit bindevæv i langholdte siddende og liggende stillinger finder du lethed og frihed i kroppen samt ro på hjerne og hjerte. Holdet er for alle, men er særligt velegnet til dig, der vil forebygge eller overvinde smerter eller stress. Der er god tid til individuelle vejledninger og hensyn undervejs. Medbring gerne et tæppe og en varm trøje, da du ligger meget stille, og kroppen bliver kold, når du begynder at slappe af og give slip. Pris for forløbet (uge 3-15, minus uge 7): 960 kr.