Kalender

Fyld dit sind op med ro og glæde - og din krop med styrke og harmoni

Jeg tilbyder også yogahold og workshops. Dem kan du se i kalenderen her. Du tilmelder dig ved at sende mig en mail eller en sms. Du finder kontaktoplysningerne her.

Er der plads på holdet, kan du godt springe på undervejs, hvis du ikke nåede med fra starten. Da betaler du bare for de resterende gange.

Betingelser for holdundervisning:

 • Du tilmelder dig og betaler bindende for et færdigt forløb.
 • Jeg kan ikke tilbyde dig plads på et andet hold de gange, du eventuelt ikke kan deltage, men du må frit sende en anden i stedet for dig.
 • Der forekommer i nogle forløb undervisning på helligdage samt på skoleferie- og fridage. Disse er en del af forløbet.
 • I tilfælde af jeg må aflyse undervisningen pga. sygdom, får du naturligvis tilbudt en erstatningsgang - så vidt muligt på samme ugedag i umiddelbar forlængelse af forløbet. Du får ikke tilbagebetaling, selvom du ikke kan deltage ved erstatningsundervisningen, men du må meget gerne benytte dig af mit tilbud om at sende en anden. I kan da afregne indbyrdes.
 • Du deltager under dækning af din egen forsikring (- dette er også gældende for individuelle forløb).
 • Yin Yoga (90 min.)

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 21-10-2019 (18:45 - 20:15)

  Her møder du en meget langsom og dybdegående yogaform. Gennem arbejde med dit bindevæv i langholdte siddende og liggende stillinger finder du lethed og frihed i kroppen og en dejlig fornemmelse af ro i tankerne. Holdet er for alle, men er særligt velegnet til dig, der vil forebygge eller overvinde smerter eller stress. Der er god tid til individuelle vejledninger og hensyn undervejs. Medbring gerne et tæppe og en varm trøje, da du ligger meget stille, og kroppen bliver kold, når den begynder at slappe af og give slip. PRIS: 1200 kr. for forløbet (12 gange). Min. 8 deltagere, maks. 12 deltagere.

  Fysio Flow (60 min.)

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 22-10-2019 (19:00 - 20:00)

  På dette hold møder den gamle yoga moderne viden om kroppens fysiologi og funktionalitet. Gennem dynamiske, gentagede bevægelser og stræk arbejder du hele kroppen varmt. Det gør kroppen smidig og aktiverer dit ro- og hvilesystem. Dette hold er perfekt til dig, der gerne vil supplere løb, fodbold eller stillesiddende arbejde med en effektiv træningsform, der fjerner stivhed og forbedrer dine præstationer, ligesom det er godt til dig med fysiske ”hist og pist”-gener. PRIS: 840 kr. for forløbet (12 gange). Min. 8 deltagere, maks. 12 deltagere.

  Yin Yoga (75 min.)

  Sted: Kiropraktisk Klinik Vejen, Ådalen 15, 6600 Vejen, Danmark
  Næste gang: 22-10-2019 (20:15 - 21:30)

  Her møder du en meget langsom og dybdegående yogaform. Gennem arbejde med dit bindevæv i langholdte siddende og liggende stillinger finder du lethed og frihed i kroppen og en dejlig fornemmelse af ro i tankerne. Holdet er for alle, men er særligt velegnet til dig, der vil forebygge eller overvinde smerter eller stress. Der er god tid til individuelle vejledninger og hensyn undervejs. Medbring gerne et tæppe og en varm trøje, da du ligger meget stille, og kroppen bliver kold, når den begynder at slappe af og give slip. PRIS: 960 kr. for forløbet (12 gange). Min. 8 deltagere, maks. 12 deltagere.