Folk, der smiler

Læs her, hvad der får andre til at give Mind Full of Yoga gode ord med på vejen.

Anette tog en beslutning på grund af posttraumatisk stress

”Min datter blev ved at fortælle mig, at jeg skulle begynde at dyrke yoga. Hun har dyrket yoga i mange år og brugte det for et par år siden, da hun fødte sit første barn. Hun sagde, at det var en fantastisk oplevelse bare at være til stede i det, der var.

Derfor blev jeg mere og mere varm på idéen, og jeg begyndte at søge på nettet. Jeg prøvede et par gange på et kursus, og jeg kunne mærke, at det var godt for mig, men bare ikke det helt rigtige. Jeg ledte videre på nettet og fandt siden Mind Full of Yoga. Det tiltalte mig meget. Det lød som om, det kunne give den ro, jeg savnede. Hvis man med relativt få teknikker og rigtig vejrtrækning ville kunne finde ro, ville det være helt fantastisk. Jeg kontaktede Vivi, og vi fik en rigtig god snak. Efter den snak var jeg fyr og flamme. Nu glædede jeg mig til at komme i gang!

Godt jeg gjorde det! Min oplevelse er, at man får det utrolig dejligt efter at have lavet yoga. Yoga er godt til at få én tíl at slappe af. Jeg har tit oplevet, at når jeg kommer i seng, så synes jeg, at min puls er for hurtig, eller at mit hjerte banker for hårdt.

Forleden aften havde jeg hjertebanken, da jeg lå i min seng. Så lavede jeg 4 nye stillinger, jeg prøvede sidste gang hos Vivi. Det var yin-stillinger, der skal holdes 3 min. ad gangen - det hjalp. Det gjorde jeg kunne falde i søvn. Ellers laver jeg yoga efter Vivis program, ikke hver aften, men måske hveranden. Jeg synes, det giver dejlig ro til at sove. Noget jeg ellers har haft problemer med igennem længere tid.”

Anette Knudsen, modtager af individuelt forløb

Joan er ansat ved Esbjerg Kommune

”Jeg kan mærke, det gavner min ryg, nakke, skuldre, hofter mm. Jeg er blevet meget mere opmærksom på åndedrættet og bliver udfordret på min balance. Jeg vil anbefale alle at gøre sig selv den tjeneste at prøve yoga og kan på det varmeste anbefale Vivi, som er fantastisk dygtig samt rigtig behagelig at være sammen med.

Når vi slutter undervisningen af med at ligge i den her fuldstændig afslappende yoga nidra-øvelse, formår jeg at få så meget energi og overskud, at jeg får lyst til at snøre løbeskoene på mine fødder og løbe derudaf - samtidig med jeg er total afslappet. Det er vildt fantastisk! Yoga er som balsam for krop og sjæl.”

Joan Rasmussen, deltager på sygefraværsforebyggende 10-ugers forløb tilbudt af arbejdspladsen

KFUM-spejderne i Danmark gav deres ledere en oplevelse med mindful yoga

”Det var en helt særlig oplevelse at ligge på måtter blandt anemonerne under træernes kroner og mærke sit eget åndedræt og finde balancen både fysisk og mentalt. Det var en fantastisk start på dagen - vi fortsatte efter morgenmaden med fællessang a la gospel og tilsammen satte de to programpunkter en rigtig fin scene for dagens tema om åndelighed og fordybelse.

Ros til alle aspekter af den halve time, vi havde sammen: at det foregik ude, at det tog ½ time - hverken mere eller mindre - og valget af øvelserne.”

Tina Mølby, arrangør af KFUM-lederkursus

Medlemmer af Fødevareforbundet NNF ved nu, at yoga kan hjælpe dem i hverdagen

"Jeg er mere ret i ryggen lige nu og har mere ro på min vejrtrækning. Og min venstre skulder, som ellers er dårlig, kan pludselig klare lidt mere... Mange af mine kolleger går rundt og er lidt stressede, og den her form for fokus på kroppen vil klart kunne gøre en forskel."

Flemming Bengtsen, fællestillidsmand i COOP

Læs mere om mit besøg hos Fødevareforbundet NNF her.

Yoga hjælper medarbejderne i Vejen Kommune

"Jeg synes, det var kanon godt… både at få kroppen rørt og samværet med andre kollegaer.” ... ”Det var super godt og meget inspirerende. Gav lyst til at lave øvelserne derhjemme.”

Udtalelser fra evalueringsrapport for ansatte i Social & Ældre, Vejen Kommune